Radiocommercial bestellen? Kinderspel!

Radiocommercial bestellen is kinderspel - radiospot laten maken

STAP 1. Script voor uw radiocommercial

Ten eerste gaan we aan de slag met een script. Het is de tekstuele basis van uw radiocommercial. Heeft u een script? Na de bestelling van uw radiocommercial heeft u de ruimte om uw script in het daarvoor bestemde tekstvak te plaatsen.

Heeft u nog geen script? Geen probleem! Voor een kleine meerprijs gaan onze tekstschrijvers aan de slag en schrijven we op basis van uw input twee conceptteksten voor uw radiocommercial. Stuur ons de nodige informatie en wij gaan, zodra de tekst akkoord is, aan de slag. Ten tweede, na uw akkoord op de tekst, wordt gestart met de audioproductie. Nu u akkoord heeft gegeven op de tekst, kan de inhoud van de tekst niet meer worden aangepast. Wel kan nog een aanpassing plaatsvinden met betrekking tot de zogeheten ‘tone of voice’. Dus met welke stemkleur de stem van uw keuze de spottekst inspreekt. Om vertraging te vermijden vragen we u daarom altijd in het tekstvak aan te geven welke ‘tone of voice’ de stem moet gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan:

– zakelijk
– stoer / wervend
– enthousiast / opgewekt
– etc.

Zodra wij deze informatie van u hebben, starten wij meteen hierna met de commercialproductie.

radiocommercial tekst schrijven radiospot

Stap 2: uw radiocommercial is klaar


We nemen contact met u op om de commercial te beoordelen.
Heeft u de commercial SNEL nodig? Laat het ons weten en vink uw wensen aan bij uw bestelling. De reguliere doorlooptijd is minder dan 72 uur op werkdagen.

Wat als de commercial moet worden aangepast? Maak u geen zorgen! Wij zorgen voor een snelle update. Bovendien, omdat u eerder akkoord heeft gegeven op de tekst, heeft de eventuele aanpassing uitsluitend betrekking op de ‘tone of voice’ , gebruikte effecten en/of de gekozen muziek. Hoe meer input u daarom vooraf geeft, hoe sneller uw radiocommercial klaar is en naar uw tevredenheid is.

Voordelige-radiocommercials-bestellen radiospot

STAP 3. Levering van uw radiospot

Na voltooiing van de radiocommercial zullen we het resultaat in hoge kwaliteit naar u e-mailen voor goedkeuring. Start uw keuze door te kiezen voor een mannenstem of vrouwenstem. Heeft u toch nog vragen? Meld het ons.


Voordelige Radiocommercials is een dienst van Flex Media Factory

radiocommercial voor radioreclame - adverteren op de radio met radiospot